0571-298334 (ma-vrij 9-17u)

Over Kiddy Pads

Over Kiddy Pads

 

Het krijgen van een kindje is een bijzonder moment. Je wilt dan ook alleen het allerbeste voor je kind. Dat uit zich niet alleen in liefde en aandacht. Je wilt ook gewoon dat je kindje er mooi uit ziet! In onze Kiddy Pads slofjes hebben we na jarenlange werkervaring met babyslofjes, alles gestopt waarvan we menen dat ze niet alleen nét even leuker zijn, maar ook nét even praktischer! We laten ze maken in Portugal, door mensen die al meer dan 50 jaar gespecialiseerd zijn in baby- en kinderschoenen. Want alleen het beste is goed genoeg.

 

 

Garantie

 

Op alle artikelen geldt een garantie tot 8 weken na levering. Onder de garantie vallen: het loslaten van stiksels en naden en/of het vroegtijdig verschijnen van gaatjes in het leer.

 

Onder de garantie vallen niet: algemene slijtage als gevolg van kruipen en/of gebruik op een ruwe ondergrond of door dragen anders dan binnenshuis, slijtage als gevolg van oneigenlijk gebruik. Alle geprinte opdrukken, metallic lagen (zilver), laklagen en suede zijn gevoelig voor vuil, vocht en schuren langs een ruw oppervlak. Door het dragen of kruipen kunnen bepaalde delen kaal en vuil worden. Hier is niets aan te doen en valt derhalve niet onder de garantie.

 

Kiddy Pads slofjes kunnen voorzichtig worden afgenomen met een vochtig doekje. Wrijven en boenen kunnen het leer beschadigen. De slofjes kunnen niet in de wasmachine en we adviseren ze ook niet onder te dompelen in een handwasje!

Klachten worden door Kiddy Pads in behandeling genomen en in alle redelijkheid opgelost worden in de zin van reparatie of vervanging. 

 

 

Maattabel Kiddy Pads 

De maatvoering in maanden is een goede indicatie voor het bepalen van de juist maat.

Wij weten ook dat ieder kindje en voetje weer anders is. Als je twijfelt, kun je het beste de lengte van de voet opmeten en kijken welke maat daarbij past.

Meet van hiel tot aan langste teentje en strek daarbij voorzichtig de 'opkrommende' teentjes zodat je de gehele lengte goed kunt opmeten. Tel bij het aantal centimeters voetlengte ongeveer een centimeter aan groeiruimte op. Zoek bij deze totale lengte in de onderstaande tabel welke maat daarbij hoort. Bijvoorbeeld: de lengte van het voetje is 11 centimeter, maat 3 is dan de juiste maat.

 

 

Maat

leeftijd

zoollengte

in cm

Schoenmaat +/-

S

0-6 maanden

10

15/16

2*

5-9 maanden

10,8

17

M

6-12 maanden

11,5

17/18

4*

12-15 maanden

12,2

19

L

12-18 maanden

13

19/20

XL

18-24 maanden

13,7

21

 

*  Deze tussen-maten zijn in sommige kleuren nog verkrijgbaar, maar gaan eruit.

 

Cadeauservice:

Is je bestelling een cadeau? Voeg aan je bestelling de cadeauservice toe, dan pakken wij het voor je in of op verzoek voegen wij het papier er apart bij.  Vergeet niet je persoonlijke boodschap door te geven, en of het voor een jongetje of meisje is bestemd.

Wij rekenen geen kosten voor het inpakken. We doen het graag voor je!