0571-298334 (ma-vrij 9-17u)

Keurmerk Qshops

Wij zijn aangesloten bij het Qshops keurmerk

Daarom mag Kiddy Pads het Qshops Waarborg logo voeren, hetgeen betekent dat je met vertrouwen kunt winkelen bij Kiddy Pads!

 

 

Waar staat het Qshops Keurmerk voor?

Qshops Keurmerk is een keurmerk voor Nederlandstalige webwinkels. Webwinkels met het Qshops Keurmerk bieden consumenten meer zekerheid bij hun online aankoop. De Stichting Qshops Keurmerk heeft namelijk als doel de consument te beschermen tegen onbetrouwbare webwinkels.

Het Qshops keurmerk heeft de onafhankelijke keurmerkentoets van Consuwijzer ondergaan. De betrouwbaarheid van het keurmerk is gewaardeerd op 10. Klik hier.

Koopt u bij een webwinkel met het Qshops Keurmerk? Dan kunt u rekenen op de volgende zaken:

  • Duidelijke algemene voorwaarden.
  • U weet met wie u zaken doet, want op de website van de winkel staan alle bedrijfsgegevens en een telefoonnummer.
  • Bemiddeling bij klachten.
  • Winkels met het keurmerk houden zich aan uitspraken van een onafhankelijke geschillencommissie.
  • Winkels met het keurmerk houden zich aan de Nederlandse wet- en regelgeving.
  • De winkels houden zich aan de gedragscode van Qshops Keurmerk.

 

Kortom, u hebt meer zekerheid bij uw online aankoop.

 

Qshops Keurmerk en geschillen

Hebt u een probleem met één van de webwinkels met het Qshops Keurmerk? En komen u en de ondernemer er samen niet uit? Dan kunt u bemiddeling aanvragen bij de Stichting Qshops Keurmerk. Leidt dat ook niet tot een oplossing? Dan kunt u het probleem voorleggen aan een geschillencommissie. Qshops Keurmerk is namelijk aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie. Een geschillencommissie is een onafhankelijke organisatie die bij een meningsverschil beslist wie er gelijk heeft. De leden van de commissie zijn deskundig en onpartijdig. Neemt de commissie een besluit, dan moeten u en de verkoper zich hieraan houden.

 

Wie voeren het Qshops Keurmerk?

Meer dan 1300 webwinkels voeren het Qshops Keurmerk. Deze webwinkels zijn getoetst en voldoen aan de voorwaarden van het keurmerk. Een overzicht van deze webwinkels vindt u op de website van Qshops Keurmerk.

 

Voor meer informatie over het Qshops keurmerk, klik hier.

 

Om ons certificaat te bekijken, klik hier.